Oppsummert:

1. Hold inne lysknappen i 5 sekunder (til lyset slukker og skrur seg på igjen) for å sette lyssyklusen.
  2. Når du så slipper lysknappen, vil Auk ha lyset på de neste 16 timene, så av i de neste 8 timene (avhengig av fase, se detaljer lenger nede).

Tips: Sett lyssyklusen når du står opp en morgen, så vil Auk våkne samtidig som deg hver morgen ☀️

Holde inne knappen i 5 sekunder for å resette lyssyklusen:

Når du holder inne knappen i ca 5 sekunder, resettes lyssyklusen.

Lyssyklus på urter & salat-programmet (grønn plantebrikke):

• Fase 1: Lyset er på i 12 timer, så av i 12 timer
  • Fase 2-5: Lyset er på i 16 timer, så av i 8 timer

Lyssyklus på tomat & chili-programmet (rød plantebrikke):

• Fase 1: Lyset er på i 12 timer, så av i 12 timer
  • Fase 2: Lyset er på i 16 timer, så av i 8 timer
  • Fase 3: Lyset er på i 14 timer, så av i 10 timer
  • Fase 4-5: Lyset er på i 12 timer, så av i 12 timer