Lyset har 1 knapp, med 3 ulike funksjoner:

1. Trykk 1 gang for å bytte mellom fullt lys –> dimmet –> av.
  2. Hold inne i 5 sekunder for å sette lyssyklusen.
  3. Trykk 3 ganger for å bytte til blomsterlys.

1. Trykk 1 gang for å bytte mellom fullt lys –> dimmet –> av.

Trykk 1 gang på lysknappen for å dimme lyset. Dette gir en behagelig atmosfære, perfekt lys for middagsselskapet 😊

Trykk 1 gang til for å slå av lyset.

Hvis du dimmer lyset eller slår det av, vil det slå seg på igjen med full styrke til vanlig tid neste dag.

2. Hold inne i 5 sekunder for å sette lyssyklusen

Du vil se at lyset skrur seg av, og så rolig dimmes på igjen – da er lyssyklusen satt.

Lyset til Auk Mini er på i 16 timer, og så av i 8 timer hver dag. Hold inne lysknappen i 5 sekunder på det tidspunktet du vil at det skal skru seg på hver dag fremover.

Eksempel: Du setter lyssyklusen kl 07:00. Da vil Auken ha lyset på på dagtid, og så skru seg av på natten, før den skrur seg på igjen kl 07:00 neste dag.

3. Trykk 3 ganger for å bytte til blomsterlys

Dyrker du chili eller tomat? I så fall anbefaler vi å bytte til blomsterlys etter 5 uker. Lyset vil blinke rødt to ganger for å bekrefte at du har byttet til blomsterlys. Vi anbefaler også å justere næringsmengden etter 5 uker.

Hvis du vil bytte tilbake til hvitt lys trykker du på knappen igjen 3 ganger.

Ikke nøl med å ta kontakt på hei@auk.eco hvis du har noen spørsmål 🌱